Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


Stockholm/London

STUDENTsommaren
Du skrek åt mig
jag grät
för gamla tiders skull
Du skrek för mig
medan klockan höll försvarstalet
Sen firade vi drömmen/lögnen
i storstaden
Stockholm/London
London/Stockholm

Millenium av gråa moln
Jag blev offren
och attentatet
på en och samma gång
Det nattöppna apoteket
efter Bröderna Cohen
Du skrek för mig då
och jag grät
för gamla tiders skull
En förlåten sång
Stockholm-London
London-Stockholm




Fri vers av MajorMinus
Läst 276 gånger
Publicerad 2015-01-20 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MajorMinus