Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig som är ärlig


Ditt analoga leende
kan aldrig digitaliseras, kommersialiseras
Du är otekniska guden
Helt igenom mänsklig

Svettdroppar blir vackra nedför ryggen
Själen vandrar i ditt bibliotek
Från Vasaplan till ditt leende
Backen upp till horisonten är manisk

Även om allt så bara är en skiss, vecka, eller natt
ska jag dyka ner och förlora mig i det till fulländning

Ditt analoga leende
För allt som är ärligt
För allt som är




Fri vers av MajorMinus
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-17 00:05



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Vilken bra text, tycker om den!
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

MajorMinus