Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
framtillsept.blogg.se


framtillsept.blogg.se


Det lös om väktarna på Sergels torg
Deras skuggor mördade musiken
Hörde tiggaren på medis ropa
-"Jag är inte med utan motmännska"

Limhamn gav henne skölden i huvet
Luften va kvav, samvetet kvavare
Det stolta blå landet går på tomgång
Men Germanwings lovar att rädda oss

Ursäkta Pantbanken, jag är student
Stackars lilla hipster, du är död nu
Du gillade löftet om valfrihet
Du fick ditt Svenne-Brooklyn trots allt

Dem säger att en bild kan säga allt
Men alla är gåtor på instagram
Blickar ut ifrån miljonprogrammet
Älskling, blev ba så, vi blev sådana
Och fåglarna flyger långt, bort från oss




Fri vers av MajorMinus
Läst 295 gånger
Publicerad 2014-08-25 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MajorMinus