Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provrummet

En spegel i ett provrum
Ur en t-shirt föddes han
Du borde inte välja mig
Du får inte ta nån annan

Ett stulet askfat
ifrån grannkollektivet,
en räddare i mörkret

Skynda, skynda!
Nattbussen går enda hem

Jag vill fly
Vill du bli min flykt?
Ett sista tårfyllt skjut
Ok, bye




Fri vers av MajorMinus
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-16 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MajorMinus