Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa kommer man inte över


Repeat

Alarmet går
En högljudd gåta
Jag följer alla spår
Vi är i samma stad
igen

Kan inte ducka med magen
Jag tappar andan
och hamnar snett
igen

3 år
Satt på evighets-repeat
Du, jag
Ett skolskåp ivägen
Nu står jag där
igen




Fri vers (Fri form) av MajorMinus
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-10 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MajorMinus