Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftersång


Efter sången
lyder du & jag
natten
Vi ror motsols
i det lömskaste vatten

Efter attacken
Raserar du allt
tvivel
Jag försökte föra mig
Dom skulle förgöra dig

Från alla sveken
till Kvarnen
Vi är horisontens
oäkta barn

Efter sången
lyder du & jag
natten
Vi kommer ändå
aldrig komma in







Fri vers av MajorMinus
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-16 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MajorMinus