Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trigger warning: våldtäkt, självskada


namnlös

jag minns livet för en livstid sedan när jag dansade fram längs gatorna och faktiskt var lycklig stundvis. jag trodde att jag sa 'fuck you' till världen men i själva fallet var det världen som knullade mig.

och att bli knullad är något negativt att vara den som blir knullad är något negativt och jag blev som en av de snällaste bästa flickorna som tar emot, leende, och blir knullad. av allt och fucking alla och idag gillar jag till och med att suga kuk.

ikväll lyssnar jag på ledsen pop, skrattar mellan likgiltigheterna och vill vara ensam. jag är aldrig ensam längre och mitt liv då och nu är så olika. ingenting är som det var då. det skaver som en jävla ögonfrans i ögat eller ett par nya hårda skor och jag vet inte vad jag ska ta mig till, allt händer bara och jag vet varken hur eller varför. jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan den personen jag somnar med varje kväll och natt och vaknar med varje morgon, och jag är rädd att den dagen när den personen inte finns här längre kommer närmare och närmare. jag är rädd för så mycket och hälften av det kan jag inte ens sätta ord på.

och vi pratade om intersektionalitet och klasskamp och vad som var viktigast, och du sa en gång förut att jag är på tredje eller fjärde plats på din lista, och jag undrar om något är viktigare än att vilja leva. i needed you as much as they do och jag undrar när den dagen kommer komma, den dagen då du tvingas välja. för den dagen kommer du inte att välja mig, men du kommer inte kunna leva med att lämna mig så, och jag undrar vad som kommer att hända då.

ingenting spelar någon roll längre och jag vill dricka mig full och vara i dimman, jag vill vara mig själv i någon annan och jag vill slippa ta ansvar för mig själv och min egen kropp. jag vill slippa ta ansvar över alla andra och jag vill slippa bli våldtagen av den här jävla världen. jag vill knulla alla jag vill knulla, jag vill suga kuk och slicka fitta men jag vill fan inte bli våldtagen mer av den här jävla världen.

och när jag tänker på dig går mitt hjärta sönder lite,
för jag önskar att vi kunde ringa till varandra när vi är ledsna. och ikväll har jag äntligen blivit ensam och jag vill göra illa mig själv.




Övriga genrer av det där som känns
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-12 22:47



Bookmark and Share


  Jimmie Åkesson d.y.
Aj. Ajajaj. Vackert, men jag får ont av att läsa det. <3
2012-05-14

    ej medlem längre
så jävla öppet och ont och vackert och våldsamt och fult på ett bra sätt
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns