Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

situation

i n g e n t i n g


"kan du lova mig en sak?"

nej nej nej nej var bara tyst nu
jag kan inte höra det som kommer sen
jag kan inte fortsätta lyssna på den här låten
jag kan inte fortsätta läsa den här berättelsen

jag kan inte lova dig någonting
det finns inte en chans i världen att jag kan ge dig något över huvud taget nu

melankoli sorg sorg sorg

never let me go
never let me go
never let me go

vaniljstråkar sammetstoner
hjärtskärande
hjärts k ä r a n d e

kan du lova mig att never let me go




Övriga genrer av det där som känns
Läst 441 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-27 23:21



Bookmark and Share


  Jimmie Åkesson d.y.
"vaniljstråkar sammetstoner" är ord som borde finnas i allas ordöcker. Tror jag ska börja skriva in det i ordböcker jag stöter på. Hmm.
2012-12-29

    ej medlem längre
så himla fint
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns