Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själ, haiku

 
om du har en själ

kväv den inte, vårda den

den vet livets väg




Bunden vers (Haiku) av Mattias Josephson
Läst 449 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-12 23:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så få ord...som säger så mycket.
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson