Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O PROSA

Prosa
Rosa
Trosa
Gosa
Mosa


Sängkammar rosa
I dess mest utpräglade form
Där romantiken är norm
Där färg repliken är rosad
Och olusten, mosad
Skyars färg är enorm…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 132 gånger
Publicerad 2012-05-13 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO