Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Recap.


"You write your snide bullshit from a dark room because that's what the angry do nowadays"

Det var ett tag sen jag skrev
Nu blir det förmodligen jävligt skevt
Att hitta orden, rytmen, mening - allt
Kalla sig poet...det är väl ballt?
Skjut mig i huvudet och se ett moln av intelligens

- "Soft liv!", säger folk, varpå jag svarar "Fan ta dig, du har fel - Ser du inte de djupa ärren i mitt ansikte, I've fucking been to Hell, and back again, det är en ändlös cirkel, låt det så förbli!"

Fånga vad du jagar, när du gjort det så nollställ. Blod, svett och tårar jag åtrår, det fanns en tid du åtråddes av mig.

Efter tio koppar kaffe, och lång väntan, ja då ställer hon in och sabbar min kväll. "Jag är för bakis", sa hon, och timmar senare ser jag en hånande Facebook check-in.

R Ä D S L A, jag är rädd för allt, beredd på allt.

Jag älskar ironin av att jag och min bror fått jobb på Systemet, och minst två i familjen kan klassas som alkoholist.

"I beg to dream and differ", står det på insidan av min högra arm, och punkare är jag, en sann revoltör, att vara sina föräldrars värsta mardröm som sig bör.

Jag fejkar det som din partner fejkar sina klimax...jag kommer bli något stort någon dag, lämna avtryck i sten.

Inte sand.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Philip V
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-13 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip V
Philip V