Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag 13 maj 2012


Är det vågor jag hör?
Är det vågor jag ser?
Är det vågor jag önskar?
Är det vågor jag längtar till?
Att översköljas
Att dyka
Att sjunka in
Att rensas och renas
Jag vill dö för att födas igen
Men vilken död?
Jag vill födas igen genom döden
Men hur födas?
Att dyka ner i vågornas svarta hål
och få syre i djupen
Att simma upp mot ytan igen
och äntligen spränga gränsen




Fri vers av Peter Palm
Läst 446 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-13 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Palm
Peter Palm