Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten handlar om längtan till framtiden och är samtidigt en blinkning till Rowling som lyckades skapa en karaktär som många kunde identifiera sig med. En karaktär som längtade och lyckades!


Potter och jag


Det sägs att luften här är din
Järnvägspåren hatar tågen
Själv klipper jag taggtråden
och raserar kvarteret Aspen

Packar osynlighetsmanteln,
trollstaven,
och
min bästa fågel

Börjar på en ny skola,
i en ny stad
med ett ärr som alla vill se














Fri vers (Fri form) av MajorMinus
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-13 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MajorMinus