Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att se framtiden med tillförsikt, och se längre än till uppförsbacken.


i livets uppförsbacke

Bakom -

stiger solen


Bakom -

döljer sig landskapet


Bakom -

finns ett hem


Bakom -

reser sig modet



Hon går upp för att möta det.




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-13 22:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Så bra, sparas !
2012-06-17

    ej medlem längre
ibland är det svårt. tack för en bra text.
2012-05-17

  ResenärGenomLivet VIP
Positiva rader trots allt.
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP