Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag känner mig som mest ensam


är det lätt hänt att jag bara går och pratar lite

med mig själv

För mig själv

Men det gör jag ju bara när jag vet om

att ingen annan ser på

Ja, så jag går där och mumlar lite för mig själv

om allt möjligt

och omöjligt

Och om någon nu skulle råka få syn på mig

så skulle de säkert

tycka att det är något fel på mig


Varför går han där och pratar för sig själv på det där viset?

Det är ju bara löjligt

Ser ju bara löjligt ut

Så det där har jag svårt att förstå


Men vad vet de då om när ensamheten verkligen

tränger sig på

För du står ju där helt ensam och har ingen att besöka

och ingenstans att gå

Så hur ska de nu som aldrig någonsin har fått känna på

den totala ensamheten

kunna fatta, varför man beter sig så

Går och små pratar för sig själv lite emellanåt

Ja, jag bara frågar mig....


När jag känner mig som mest ensam!

Ken Cassel
13/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-13 22:48



Bookmark and Share


  Rise Little One
det är samma sak när folk går runt och pratar med snäcka i örat... inget konstigt allt!
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel