Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Khomeini och Saddam mänsklighetens bottenslam


Ser Saddams krig
Och Khomeinis
Där de verkade tävla med att vara mest djävul
Satansverserna av dessa mest inpiskade idioter

Där den ena sänder in försvarslösa barn
För en säker död
Och den andra, senapsgas
För en lika säker och plågsam död

De liksom förkroppsligar 1900 talets allra värsta
Och vidrigaste kopior av, människor
För de är inte värda mänsklighet
Ens i verbalt uttryck




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-14 18:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Obama och Dalai Lama...
Ja, svårt att hitta passande rim.
Och att hitta adjektiv som är tillräckligt äckliga och motbjudande för att beskriva detta Satans avskum.
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO