Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryska björnen är svekfull och ful


När ryssar från den Ryska statens landslag
Beter sej som sovjeter
Typ likt häromdan i hockeyn

Så förtjänar de ingen mer respekt
Än vad man har för gamla sovjet
I den och från den Terrokrati som
Det ”nya ryssland” faktiskt är




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 114 gånger
Publicerad 2012-05-14 00:01



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
tycker du drar för stora växlar i denna text, jämför politik med ishockey
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO