Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappa INTE huvet


Huvet snurrade nej det var världen som snurrade, allt, men så såg jag, att min kropp stod där, mitt under ett varv av min skalle så såg jag min egen kropp…. Det blödde ymningt ur halsen, inte som i skräckfilmerna att det liksom var en oljekälla men ur halsen och röd, inte svart.

Mitt huvud var snurrande, avhugget från min kropp och förvånad så såg jag att kroppen i flera sekunder stod still.
Men som sagt huvudet var skilt åt med ett hugg av nåt vasst och fattningsförmågan var kvar i flera sekunder men obönhörligen på upphällningen….





Det kändes märkligt, att vakna sen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger
Publicerad 2012-05-17 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO