Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glimt, haiku

 
kaos till ordning

seger över entropin

glimt av gudslikhet




Bunden vers (Haiku) av Mattias Josephson
Läst 458 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-13 23:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker om dina ord här.
2012-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson