Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriminella krim


Det kriminellaste idag verkar vara
Det s k rättsväsendet
Med märkliga rättegångar
Det finns inga kompletta protokoll
Man tvingar i de intagna en massa ”skit”
Typ narkotika för att ”få det lugnt”
Släpper sen ut dom för att, tända av ensamma
Eller ”hemma” hos sina familjer

Innan dess så har an snuten och alla deras
Lurendrejerier
Skulle vara intressant att se dödssiffror för
De nyss utsläppta från ”kriminalvårdens omsorg”
Men jag tror inte att, det finns nån där som vill
Se eller skriva ned, deras siffror man undviker helt enkelt
Sån typ av statestik att ”läcka ut”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-14 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO