Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulna drömmar


Stulna drömmar
...
Vem tog dem?




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-14 00:45



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
du får inte gå drömlöst...
börja om.
2012-05-14

  LassO
bra fråga
2012-05-14

  Annie b'larsson VIP
Dina två rader, blir en lång historia inom mig.
Jag får många minnen och tankar om livet.
Så fungerar ibland bra poesi.
2012-05-14

  Peter G VIP
Ja, vem f-n tog dem?
Ibland kan två rader säga allt och det är just vad du lyckas med här! Träffsäkert!
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP