Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygeln



Nu ska det ”upphittade” Steinway flygeln i skolan i Botkyrka säljas… ja vad är det annat att vänta, när man haft en sån dyrgrip där i åratal…
Snikna lystna blickar söker sej dit uppenbarligen
Men nu börjar dragkampen…
Vissa vill ha pengar till fler böcker i biblioteket
Andra vill ha ”pengarna där de behövs”
(vilket är det luddigaste då det behövs överallt verkar det som)
(och vem ska bestämma det…?)
Ingen verkar säga att musikskolan ska ha nån nytta av det
De som i alla fall blir av med flygeln som funnits i åratal
Kanske 5 pianon eller nåt
Vilket man kanske rentav kan få i dagens ”piano konjunktur”
Tat lugnt ta ett piano…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger
Publicerad 2012-05-14 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO