Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Socialen i Täby


Socialen i Täby kommun ska kasta ut människor med problem
Och skickade ut brev om detta
Till de som haft en hjälp av kommunen
För att ha ett hem
Vilket knappast minskade problemen

Frågan är vad målsättningen är
Skapa fler hemlösa eller?
Eller kanske förre genom att
Få dom att rent av ta livet av sej?

Det känns i alla fall rätt cyniskt
Med tanke på hur rik denna kommun är
Men cynismen och bristen på empati
Är kanske tidens syn på det hela

”vad gör det om dessa dör inom en kort tid”
de ”har inte plats i samhället” i alla fall inte
i Täby uppenbarligen….
Där det bara finns pengar till annat…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-14 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO