Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte uppfostrad enligt Jantelagen

Jag är inte uppfostrad enligt Jantelagen. Jag tror att jag är världsbäst och trots att jag har brister så väger de positiva egenskaperna (och de är många) upp för dessa små felaktigheter. Jag är inte uppfostrad enligt Jantelagen och nu när jag tänker på det undrar jag vad det är för personer som intalar sina barn att de inte alls är speciella, de är ingenting, tro inte att du är bättre!

Jag är unik. Menar ni att ni inte är det?




Fri vers av Själsfrånvaro
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-14 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själsfrånvaro