Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 små OS hopp


10 små OS hopp
en hoppade ikull
så var dom bara 9
9 små OS hopp

en rev ett hinder
så var det vara 8
8 små OS hopp
en, den största tappade sugen

risken är att de blir en OS flopp…
7 små OS hopp
en till fick hinder så var det stopp
6 små OS hopp




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger
Publicerad 2012-05-14 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO