Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11 små fotbolls pojkar



11 små fotbollspojkar
En fick knät sönder
men så var de bara 10

10 små fotbollspojkar
en fick en spricka i foten
så var de bara 9
o s v

så till sommaren får man hoppas
att de får ihop, ett lag…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger
Publicerad 2012-05-14 15:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO