Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn blir jag aldrig igen

Jag tror vi började röka
innan vi lärt oss räkna ekvationer
Andra världskriget, prov i franska, Pripps Blå 5.0%
Fiskgratäng, gymnastik imorgon, ute till kl 3

Jag blir tonåring om två månader
Barn blir jag aldrig igen




Fri vers av 99knivesinside
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-14 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside