Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är på väg, min älskling!


För jag kommer nu

För inte en chans att jag lär komma försent

Och inte en chans i världen att jag inte lär hinna

För många gånger så är jag som en klocka

Bara ställer in mig själv

Och allra helst nu när jag ska åka och träffa på dig

På dig, på dig, på dig, på dig

Och som vanligt så får du en puss på munnen och riktigt

varm kram

när vi bara möts

Och det i hjärta, tradition, och respekt

Så när du bara kommer i tid likaså, så kommer allting

att bara bli helt

perfekt...

Jag är på väg, min älskling!

Ken Cassel
14/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-14 16:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"ja kommer ,ja kommer ja kommer nuuuuuu" di Maggio ha ha ha!
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel