Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

männen i mitt liv -

 


herr A sa ingenting
och herr T sa väl
och herr S viskade
och herr
J ville inte

sade

herr X gick vilse

herr R och herr H tystnade
och herr Y drömde
och herr  M var utan
huvud helt

lönlöst




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-14 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP