Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina djupaste drömmar


så dyker jag ner i mitt inre, där allt kan hända

och allt kan ske

I mina djupaste drömmar, så följer jag bara med vågen ned

Och när jag väl vaknar upp i mina drömmar

så gör jag det med besked

Ingen lek

Jagad eller jägare

Gott emot ont

Men inget ont som inte har något gott med sig

Ying vs Yang

På henne så hoppas jag, att jag har en liten chans

Om inte annat så får jag väl lov, att fråga någon annan

vacker liten dam, om en liten dans

I hopp om en lång och härlig underbar romans

i kärlekens tecken....


I mina djupaste drömmar, finns du

Och där finns jag

Och för dig är jag, så otroligt svag...

Ken Cassel
14/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 115 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-14 19:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivna rader
2012-05-15

    ej medlem längre
Javisst........
2012-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel