Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ligger i Yorkshire!


Talet talar för sig självt...

En klok man ifrån orten Kex
sa med allvar inte alls med spex
Alla goda ting är tre
utom i kärlek då, för se
Där vet ju alla det ska va´ sex!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-14 20:00



Bookmark and Share


    Loffe
Påhittigt och träffande. Han verkar vara ganska inskränkt. Ingen romantiker direkt. :P

Tack för läsningen!
2012-06-25

  Lars Hedlin
Firnurligt!
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt