Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går åt helvete i alla fall



När man ser hur man i USA och andra ställen
Utvinner olja ur ”allt”
Med utsläppt som fördubblas, eller mer
Än vid den redan innan så förhatliga oljan
Så ser man då dessutom att naturen reagerar mer och mer
T ex genom värre och värre orkaner

Vatten som förgiftas, mark som förstörs
Djur som dör
Samt en massa annat så tänker man på
Plågorna som nämns i bibeln på Mose tid
Och de vedermödor som ska, komma
I samband med den yttersta tiden…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-15 00:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Genom allt mörker kommer ett kapitel Sakarja 14 och Uppenbarelseboken 21
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO