Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskans presidenter


P-Resident Evil
Är Ukraina och Vitryssland
Av idag




DE SANNA djävulsdyrkarna hävdar att
djävulsdyrkan är ren egoism där man
helt kliver ner alla andra....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-15 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO