Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinner nån av oss på det?



Är det nån som hört talas om ett bemanningsföretag som tagit nåt ansvar. För t ex utsliten personal, eller vid olyckor som gör att man inte kan jobba vidare i sitt yrke…

Det är en sak som man verkligen kan undra över vad ”det ska vara bra för”?
Det sitter ett antal kostymerade muppar vars ”jobb” är att hyra ut så dyrt som möjligt de som är så billiga för dom som möjligt och att friskriva sej från nåt som helst ansvar så mycket om möjligt.

I värsta fall så tar man in, ryssar, balter MAFFIA och ”annan skit”, uppriktigt sagt… och där betalar man inte ens, över skamgränsen…. Samt gör allt för att smita från skatten…

Så vad har svenska folket, för nytta av detta vansinniga samhälls-expriment som är den ”nya ekonomin” ju är…

”VI” kommer att få en massa skadade människor som ingen vill ta ansvar för….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-15 00:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant skriver du
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO