Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadsbesvikelsen



Ungdomar söker staden
Och lyckan

Och de tror att de finner den
I storstaden

Och vissa kanske finner den
Men de är nog förhållandevis, få…

De flesta blir först utnyttjade
Sen så blir de mest besvikna

För att sen undra var tog livet
Och lyckan vägen…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-15 10:09



Bookmark and Share


  Magica VIP
...Och vissa kanske aldrig kom iväg till en stor stad och ännu drömmer om det, tragiskt va? :) En stad i något land långt bort ifrån sverige...
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO