Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att leta utan att se svaren ...


En sökarens blick

En sökarens blick
De var vad jag fick
Så många frågor som far runt
De mesta är ju strunt
- är det rätt
- skall jag
- varför så
När skall frågorna få ett slut
Står i tvivlet inte ut
När skall livet få bli underbart
Ge mej allt snart
En sökares dröm




Fri vers av Jack_iX
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-02-01 11:26



Bookmark and Share


    Mejja
Det är mycket ledsenhet och känslor i dessa dina ord. Förtvivlan och väntan.
Jag tror - upplever - att just när man är sökare - så blir man förblindad. Att försöka bara vara.... då finner man flest svar på sina frågor.

Kanske är jag helt ute och snurrar - men så blev min tolkning av dina ord.
Ord som jag tycker att du fångat väl!!!
2006-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX