Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle mer än gärna vilja säga att jag älskar dig


om jag bara visste om att du ville

stanna här hos mig

Umgås med mig

Men det här tror jag redan att du vet om för du har väl märkt

hur mycket som jag har flörtat med dig

gång på gång

Gjort allt för att du ska titta åt mitt håll

Har till och med försökt att sjunga en vacker sång för dig

för att dina blickar ska fånga upp alla

mina fina sidor

i ett omfång...

Jag skulle mer än gärna vilja säga att jag älskar dig

Dig och ingen annan...

15/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-15 14:44



Bookmark and Share


  Rise Little One
Du är upp över öronen kär nu Ken ;)
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel