Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riven barriär




Det jag inte visste
var att du redan hade stängt
din dörr
innan jag
stängde min
du ville aldrig komma in.

Det jag inte visste
var att du aldrig tillhörde mig
inte ens en stund
det enda jag var för dig
var ett tillfälligt påfund.

Det jag inte visste
var att jag kunde försvinna
ur ditt huvud
lika lätt som du kunde infinna
dig i mitt
som om du vore någon
jävla avgud.

Det jag inte visste
var att jag kunde falla igen
jag som trodde att jag skäligen
stängt min dörr för alltid
och definitivt inte
att jag utan
ens en strimma betänketid
kunde öppna
den för dig.

Men nu vet jag
relationer är inte för mig
och enligt dig, inte heller för dig
så nu avslutar jag det här
sätter mig bakom min stängda dörr
med känslan av att vara olyckligt kär.


(Allting hade varit bättre om jag bara hållit uppe min barriär).







Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-15 18:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Någon sa någon gång;
"Det är alltid bättre att ha älskat
än att inte ha älskat alls."
tankar jag fick av att läsa..
det var en berörande text,
bra skriven.
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat