Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett meddelande till kärleken

jag väntar på dig.
jag har väntat på dig hela mitt liv.
jag kommer aldrig att sluta vänta på dig.

jag vet att någon gång kommer du.
jag vet att någon gång kommer det bli du och jag, till ett vi.

du kommer älska mig så som jag förtjänar det och jag kommer älska dig som du förtjänar det.
du kommer älska mig för den jag är.
du kommer vara stolt över att ha mig, du kommer tycka att jag är vacker.
det är just det jag förtjänar.

jag har väntat länge på dig nu.
och jag vet att du finns där ute.

jag kommer vänta på dig, men
låt mig inte vänta alltför länge.

för då försvinner jag.




Fri vers av Konstanzia
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-15 20:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
DEN...finns för ALLA!

Vackert beskrivet
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Konstanzia
Konstanzia