Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man snackar om "dumping"


Dumping vals


Mel ”Jogging”

Dumping
Dumping
Dumping

Keep on dumping
Dumping
Dumping
Dumping
Keep on dumping Keep on dumping Keep on dumping

Dumping
Dumping
Dumping

Keep on dumping
Dumping
Dumping
Dumping
Keep on dumping Keep on dumping Keep on dumping

Dumping
Dumping
Dumping

Keep on dumping
Dumping
Dumping
Dumping
Keep on dumping Keep on dumping Keep on dumping



Den “nya” ekonomin I Europa som kommer att leda till
En revolution i de icke-gamla-öststatsländerna för att de järnridå vana
Gör som man sa om ”finnar” förr

”jobbar mycket och klagar lite” och med hjälp av mygel
och för låga löner så försvinner de riktiga jobben




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 120 gånger
Publicerad 2012-05-20 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO