Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar på rot


Jag går allén i allén och undrar
Vad tänker de på träden, var har de sina rötter
Tankerötter
Tankenätter
Var barkar de iväg i denna rad av vacker stående och stabil
Träldom

Och om det är bara vatten
Näring och sol som man söker
Letar sej till vad är det då
Som styr detta….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-16 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO