Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förrymd rymd



Rymden rymmer
Mycket och, ifrån något som den
Eller vi, inte vet vad det är, en resa utan mål
Eller slut som det verkar

Eller ens början
Och framförallt, obestämd och knappast
Valfri…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 70 gånger
Publicerad 2012-05-16 16:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO