Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottenlös rättsröta verkar det som


Rättegångar är ett spektakel
Speciellt mot vissa, typ de ska ”krigsförbrytarna”
Man borde kunna enas om att
”detta åtalar vi för, det räcker” liksom
så åtalar man, spärrar in och får på så sett bort dom
räcker inte så tar man mer av det man har
eller så får historikerna forska i resten
kanske i samband med drabbade och skadestånd
Men de viktigaste torde vara att de ska bort, undan
Sen var det ju detsamma, om gamla gubbar får 15 år
Eller 50 år som domar torde spela liten roll

Det kostar bara pengar som borde spenderas bättre….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger
Publicerad 2012-05-16 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO