Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivande vetande gissande



Mitt skrivande är en bild, inte av mej men kanske av mina tankar, utflykter och saker som kommer i min väg. Lust olust, drömmar, förhoppningar, antagande och vetande om vart annat blir då en massa texter, ord på ord, mening på mening, mening utan mening såväl som med lust, skämt, skrämt förmodat antaget och övertygat…. Allt om vartannat…
Men som alltid, det finns alltid de som vet…. Vet mer om mej än jag vet själv, man kan hoppas att de vet lika mycket om sej själva som de vet om mej…



De borde vara intressantare ja i alla fall för dom själv…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-21 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO