Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnad på olika


Mladic höll på i cirka 3 år
Liksom, Jesus
Men där stannar lik heten

En dog men visade på liv
En dödade men överlevde tills, nu
Och han är kärlekens direkta motsats




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-22 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO