Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ska vara glad för det lilla som man har


Att man lever och mår bra

För hur mycket mer kan man egentligen begära?

Undrar jag

För hur ledsen kan man inte bli om man mister det

lilla man har

bara för att man går och trånar efter så mycket mer

Vill ha, vill ha

Mer saker som man ändå inte kan få

eller ens har råd med

Där drömmar blir till illusioner och till sists bara

en massa jobbiga mardrömmar...

Så då är det nog bättre att bara vara glad över det

lilla som man har

Livet i sig själv!

Ken Cassel
16/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 749 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-16 17:34



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra skrivet.
2012-05-16

  Rise Little One
Man lever, andas och kan skriva lite poesi.. livet leker....
2012-05-16

    ej medlem längre
Helt sann reflektion Kennan.
2012-05-16

  Lynx63 VIP
Du va en klok prick du...
2012-05-16

    ej medlem längre
Ja visst Ken,man får vara glad åt det lilla ,som flickan sa ha ha ha!
2012-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel