Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Getingsommar

Inatt byggde en geting en början till ett bo i mitt skåp, ja eller skåpet där jag hyr då men han, eller hon är de väl från början, struntade i att jag hyrde det, utan passade på att inatt börja med att bygga sitt runda hus, kom inte så långt men de vart som en grund…

Och det var i springan mellan dörren och skåpet. Dörren stod lite öppen så de fanns en plats, där men så fort jag öppnade så såg jag, släppte ut getingen genom fönstret som varit öppet i dagar men sen, stängde jag det.
Så getingen fick hitta en annan plats, en annan lösning, för, hon var inte välkommen just hit…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-16 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO