Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rabattras


SJ har inte längre nån trädgårdsmästare
Det är liksom vildvuxet
De säger att, de inte kan
Hålla rabatterna längre …
Eller var det lägre…..
Och om man skiter i rabatterna så
Ska de visst växa bättre




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-22 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO