Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kändis(s)kap


Om du gör dej känd, nästan oavsett hur, hur illa det är, bara
Du är känd….
DÅ får du vara med och snacka med Malou
Om dina problem, uppväxt, föräldrar eller skolan
Eller nåt…

Och allt är häftigt och intressant
T o m lättare förlåtligt
Och förståeligt
Bara du ÄR KÄND




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger
Publicerad 2012-05-18 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO