Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Women is the ... of the world


Kvinna du som vill underkasta dej
Skaffa dej en ”troende” muslim
En som söker sin själsro
Och familjerådgivning
Via patriakatet på moskèn

”en liten örfil eller käftsmäll”
Är väl inget att bråka om…
Typ….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-20 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO